AAA bonitetni rejting

DreamWeb (Dream Technologies Group doo) duži niz godina ispunjava uslove za najviši bonitetni rejting u Srbiji.

Bonitetna ocena predstavlja natprosečnu bonitetnu vrednost preduzeća. Temelji se na završnim računima privrednih subjekata za poslednju finansijsku godinu i predviđa sigurnost poslovanja u narednom periodu.

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo pravna lica koja zadovoljavaju kriterijume rangiranja i koja su se time uvrstila u najviši deo lestvice bonitetne izvrsnosti. Konkretno, radi se o samo 2% privrednih subjekata u Srbiji, koji ispunjavaju uslove za neki od sertifikata bonitetne izvrsnosti, dok za najviši AAA rejting, kriterijume zadovoljava manje od 1% privrednih subjekata u Srbiji.

Analitička metoda izračunavanja je jedinstvena za sva tržišta Evrope i temelji se na službenim godišnjim finansijskim izveštajima poslovnih subjekata. Sertifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih evropskih standarda kojima se definiše kvalitet poslovanja, drugim rečima, međunarodno priznata oznaka ekonomskog kvaliteta poslovnog subjekta, koja potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive finansijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.


Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK