Novosti

Pročitajte poslednja obaveštenja o nama i našim uslugama...


13.02.2024

Radno vreme za Dan državnosti

Povodom Dana državnosti tehnička podrška i administracija neće raditi 15. februara, dok će 16. februara podrška biti dostupna putem tiket sistema od 10 do 14h.

S obzirom na to da redovni platni promet u našoj zemlji neće raditi 15. i 16. februara, uplate koje ne budu primljene pre praznika, odnosno do 14. februara, biće evidentirane tek prvog radnog dana nakon vikenda i praznika, tačnije 19. februara, osim u slučaju instant plaćanja koje može biti realizovano tokom radnog vremena u petak ili subotu.

Ukoliko imate usluge kojima ističe pretplata u ovom periodu, veoma je važno da uplatu izvršite na vreme, kako ne bi došlo do isteka pretplate i prekida u radu.

Imajte u vidu da uplatu možete uvek obaviti i platnom karticom, a u tom slučaju će produženje pretplate biti automatski realizovano i tokom praznika, odnosno i izvan radnog vremena.

Uputstvo za plaćanje karticom možete naći na sledećoj adresi: http://go.dreamweb.rs/placanjekarticom

 

24.01.2024

Promena cena domena

Došlo je do promene nabavnih cena nekih tipova domena od strane nadležnih registara, pa su u skladu sa tim korigovane i naše cene sledećih domena...

  Registracija
Transfer
Produženje
.net = 2.250 RSD = 2.250 RSD 2.700 RSD
.org = 2.250 RSD = 2.250 RSD 2.640 RSD
.biz
= 2.820 RSD = 2.820 RSD 3.180 RSD
.info
3.480 RSD 3.480 RSD 3.480 RSD
.pro 3.540 RSD 3.540 RSD 3.720 RSD
.mobi 4.320 RSD 4.320 RSD 4.560 RSD


Legenda: = bez promene, povećana cena

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om.

 

29.12.2023

Neradni dani za Novu godinu i Božić

Tehnička podrška i administracija neće raditi 1. i 8. januara. Podrška će biti dostupna putem tiket sistema 2. januara od 10 do 14h.

Imajte u vidu da tokom praznika neće biti realizovane uplate na tekući račun, pa će sve uplate koje ne budu primljene do 30. decembra, biti realizovane prvog radnog dana nakon praznika, tačnije 3. januara. Ukoliko imate usluge koje ističu u ovom periodu ili Vam je hitna aktivacija novih usluga, veoma je važno da uplatu izvršite na vreme, odnosno najkasnije do 29. decembra.

Plaćanje uvek možete obaviti i karticom, a u tom slučaju će produženje pretplate biti automatski realizovano i tokom praznika.

Uputstvo za plaćanje karticom možete naći na sledećoj adresi: http://go.dreamweb.rs/placanjekarticom

Svim korisnicima želimo srećnu i uspešnu 2024 godinu!

 

11.11.2023

SBB phishing prevara

Primećeno je da je tokom današnjeg dana vlasnicima RS domena na generičke email adrese (npr. office@domen) poslat veliki broj poruka koje izgledaju kao da su poslate od strane SBB kompanije, a u vezi sa istekom i produženjem registracije domena.

Ove poruke nisu zaista poslate od strane SBB kompanije i nemaju veze sa istekom domena, već su u pitanju fišing (phishing) poruke koje imaju za cilj krađu poverljivih podataka Vaše platne kartice.

Veoma je važno da putem takvih poruka ne unosite broj svoje platne kartice ili bilo kakve druge poverljive podatke.

Više informacija o phishing prevarama možete naći na sledećoj adresi...

https://blog.dreamweb.rs/sta-je-phishing-i-kako-se-zastititi/

 

09.11.2023

Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Korisnički servis i podrška povodom državnog praznika neće raditi 11. novembra.

Uplate koje ne budu primljene pre praznika, odnosno u petak do 16h, biće evidentirane i realizovane u ponedeljak 13. novembra.

Podsećamo Vas da uplatu možete uvek obaviti i platnom karticom, a u tom slučaju će uplata biti odmah realizovana i pretplata automatski produžena i tokom praznika.

Uputstvo za plaćanje karticom možete naći na sledećoj adresi: http://go.dreamweb.rs/placanjekarticom

 

Starija obaveštenja »Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK