Zašto DreamWeb hosting?

DreamWeb hosting postoji od 2005 godine i među prvim provajderima u Srbiji je ponudio web hosting baziran na cPanel platformi, a trenutno je jedan od vodećih web hosting provajdera na našim prostorima. Godine postojanja, iskustva i hiljade zadovoljnih korisnika su potvrda našeg uspeha i kvaliteta.


Backup

Svakodnevni backup

Rezervne kopije hosting naloga se kreiraju svakog dana, uz dodatno skladištenje nekih kopija na dve različite backup lokacije, kako bi se obezbedila potpuna sigurnost podataka. Povraćaj sa bekapa se može obaviti potpuno samostalno iz kontrol panela.

Bezbednost

Bezbednost i stabilnost

Naši hosting serveri koriste višestruke, slojevite zaštite u kombinaciji sa CloudLinux platformom i CageFS sistemom za potpunu izolaciju korisnika i raspodelu resursa, čime je obezbeđen najviši nivo bezbednosti i izuzetno visoka stabilnost web hosting servisa.

Support

Kvalitetna podrška

Vrhunski tim naše podrške je uvek spreman da pomogne, radnim danima od 9 do 19h i subotom od 10 do 15h. Na sva pitanja i zahteve korisnika putem emaila i tiket sistema, naša podrška odgovara u proseku za manje od 30 minuta.

Uptime

Godišnji uptime preko 99.9%

Upotrebom uvek novog i kvalitetnog hardvera, RAID replikacije podataka, redovnom nadogradnjom softvera i proaktivnim nadzorom sistema, u mogućnosti smo da održimo veoma visok nivo dostupnosti našeg hosting servisa.

Installatron

Brza instalacija web aplikacija

Hosting paketi uključuju mogućnost automatske instalacije preko 150 kvalitetnih i pažljivo odabranih web aplikacija. Jednim klikom instalirajte WordPress, Joomla, PrestaShop, Magento i još mnogo toga...

Ovlašćeni registrar domena

Kao ovlašćeni registrar možemo da ponudimo povoljnu i brzu registraciju domena, kao i potpunu kontrolu nad domenom i samostalnu modifikaciju name servera u okviru našeg korisničkog panela.

Još uvek niste sigurni?

Iskoristite 15% popust za hosting paket i probajte najbolji hosting po izuzetnoj ceni

GO2DREAM

Da biste ostvarili popust, potrebno je da unesete navedeni kôd u odgovarajuće polje i aktivirate promociju, tokom porudžbine paketa.

Kupon važi samo za nove korisnike i porudžbinu prvog hosting paketa, za prvi poručeni period pretplate.


Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK