O nama

DreamWeb hosting servis je pokrenut početkom 2005 godine. Nakon nekoliko godina uspešnog poslovanja u formi preduzetničke agencije, DreamWeb 2009. godine prerasta u preduzeće Dream Technologies Group doo, pod kojim posluje i danas. Naša kompanija je usko specijalizovana za IT usluge u oblasti Internet tehnologija, kao što su web hosting, email hosting, dns hosting, registracija internet domena, izdavanje SSL sertifikata, implementacija i održavanje različitih vrsta virtuelnih i namenskih servera, razvoj web aplikacija i sajtova i druge slične usluge.

Cilj DreamWeb-a je pre svega pružanje profesionalne i pouzdane web hosting usluge sa kvalitetnom tehničkom podrškom. Da bismo to postigli, koristimo najbolje data centre u Evropi, sa glavnom lokacijom u Nemačkoj i geografski disperziranim DNS serverima i backup serverima u Velikoj Britaniji, Holandiji i Finskoj. Naši serveri obavezno koriste hardverski RAID za replikaciju podataka i skladištne uređaje najviše serverske klase. Uvek vodimo računa o redovnim i višestrukim bekapovima podataka, slojevitim zaštitama sistema sa konstantnim i proaktivnim nadzorom, kao i planiranim, redovnim zamenama hardvera. Godine za nama su pokazale da u tome postupamo ispravno, što potvrđuje i prosečna dostupnost našeg hosting servisa koja je na godišnjem nivou bila uvek preko 99.9%, a u većini slučajeva i preko 99.99% dostupnosti u godini.

DreamWeb je među prvim provajderima u Srbiji ponudio web hosting baziran na cPanel platformi, a trenutno je jedan od vodećih web hosting provajdera na našim prostorima. Hiljade zadovoljnih korisnika su potvrda našeg uspeha i kvaliteta.

 Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK