Svakodnevni backup

Svi shared hosting paketi u našoj ponudi besplatno uključuju svakodnevno kreiranje rezervnih kopija podataka, uz mogućnost jednostavnog i potpuno samostalnog povraćaja podataka sa neke od dostupnih rezervnih kopija.

 

Višestruke rezervne kopije

Rezervne kopije hosting naloga se kreiraju svakog dana, tačnije tokom svake noći, a raspoložive su verzije za poslednjih 7 dana, kao i nedeljne backup verzije za poslednjih 5 nedelja, što znači da će svaki fajl i baza u svakom trenutku imati čak 12 verzija rezervnih kopija.

 

Udaljena (off-site) lokacija za skladištenje

Deo rezervnih kopija se čuva na udaljenoj lokaciji, tačnije u fizički odvojenom data centru, kako bi se osigurala dostupnost podataka čak i u slučaju bilo kakve prirodne katastrofe ili neočekivane havarije u glavnom data centru.

 

Brzo, jednostavno i samostalno

U samo nekoliko klikova možete potpuno samostalno vratiti bilo koji fajl, folder ili bazu na prethodno stanje. Potrebno je odabrati željeni datum sa liste rezervnih kopija, kao i fajlove, direktorijume ili baze koje treba vratiti na prethodno stanje, i pokrenuti povraćaj...

Detaljna uputstva za upotrebu možete naći u našoj bazi znanja.Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK