Besplatna migracija

Želite da pređete na DreamWeb hosting? Znamo da promena provajdera nije uvek jednostavan proces. Zato smo spremni da pomognemo i besplatno obavimo prenos sajta sa starog provajdera, uz zakup novog hosting paketa. Postoje dve opcije za besplatnu migraciju...

1. Potpuna migracija cPanel naloga, za prenos sa provajdera koji koristi cPanel

Ovaj metod podrazumeva kompletan prenos cPanel naloga sa svim fajlovima, dodatnim domenima, bazama, email adresama i podešavanjima, bez promena u strukturi naloga. Ovakva migracija nije moguća ako je provajder sa koga se prenosi nalog onemogućio kreiranje kompletnog cPanel bekapa ili je prekoračen prostor na disku. U tom slučaju bi bila moguća samo manuelna migracija jednog sajta.

2. Manuelna migracija sajta, za prenos sa provajdera koji koristi neki drugi panel ili nema kontrol panel

Ovaj metod podrazumeva prenos samo jednog sajta i pripadajuće baze, bez dodatnih sajtova i sadržaja hosting naloga. U ovom slučaju nije moguć prenos email adresa na domenu, ali svakako možemo pomoći u procesu kreiranja email adresa i prelaska na naš mail server. Ako imate potrebu za prenosom većeg broja sajtova postoji i mogućnost dogovora i/ili doplate za naše dodatne usluge, pa nas najbolje kontaktirajte za konsultaciju.


Procedura je veoma jednostavna...

1
Na našem sajtu odaberite i poručite hosting paket, VPS ili namenski server.

2
Popunite zahtev za migraciju sajta ili hosting naloga, u nastavku...


Unesite podatke za pristup hosting nalogu sa koga treba obaviti prenos sadržaja...

Tip kontrol panela *
Naziv domena *
URL kontrol panela *
Username *
Password *
Hosting provajder
Okvirni termin

*** Tačan termin migracije se zakazuje nakon prijema uplate za odgovarajuću hosting uslugu.
*** Bićete dodatno obavešteni o zakazanom terminu, na email adresu navedenu u ovom zahtevu.
   
Ime i prezime *
Telefon
Email *
Napomene
Prepišite kod sa slike * >>




Pravila i napomene

  • Besplatna migracija sajta je moguća samo uz zakup novog hosting paketa, u prvih 30 dana od aktivacije novog hosting naloga, a podrazumeva isključivo prenos sa servera drugog hosting provajdera.
  • Migracija kompletnog cPanel naloga je besplatna za naloge koji zauzimaju do 20 GB prostora na disku.
  • U slučaju manuelne migracije besplatan je prenos jednog sajta i pripadajuće baze, ukupne veličine do 5 GB.
  • Besplatna migracija podrazumeva prenos hosting naloga ili sajta u stanju u kakvom je trenutno kod starog provajdera. U slučaju kompletne cPanel migracije nije moguća promena glavnog domena i premeštanje sajtova u okviru hosting naloga ili promena adrese (domena) nekog sajta.
  • Besplatna migracija ne može biti garantovana, jer postoji mogućnost da se sadržaj ne može ispravno ili jednostavno preuzeti zbog problema u funkcionalnosti servera starog provajdera, ali ćemo se svakako, koliko je u našoj moći, potruditi da sajt uspešno prenesemo.
  • Ako sadržaj koji želite da prenesete nije u skladu sa navedenim odredbama, na primer zauzima više prostora ili imate više sajtova, najbolje nas kontaktirajte za konsultaciju.


Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK