Acronis Server Backup

Vrhunski backup sistem koji omogućava čuvanje više verzija rezervnih kopija na udaljenoj lokaciji, radi maksimalne sigurnosti vaših bitnih podataka.

Ovaj backup sistem se može dodati na virtuelne i namenske servere u našoj ponudi.

 

Višestruke rezervne kopije

Za backup servera možete sami odabrati raspored kreiranja i period čuvanja rezervnih kopija. To može biti na primer dnevno kreiranje i čuvanje bekap verzija za poslednjih 7 dana uz dodatnih 5 nedeljnih bekapova, a možete odabrati i čuvanje dnevnih verzija za poslednjih 15 ili 30 dana ili čuvanje 10 nedeljnih verzija i slično. Bitno je samo da odaberete odgovarajući prostor na bekap serveru koji može čuvati sve potrebne verzije.

 

Udaljena (off-site) lokacija za skladištenje

Rezervne kopije se čuvaju na udaljenoj lokaciji, tačnije u fizički odvojenom data centru, kako bi se osigurala dostupnost podataka čak i u slučaju bilo kakve prirodne katastrofe ili neočekivane havarije u glavnom data centru.

 

Bezbednost i enkripcija podataka

Podaci su tokom transporta i skladištenja zaštićeni 256-bit AES enkripcijom.

 

Brzo, jednostavno i samostalno

U samo nekoliko klikova možete potpuno samostalno vratiti bilo koji fajl, folder ili bazu na prethodno stanje. Potrebno je samo pronaći odgovarajući datum na listi, odabrati željene fajlove ili baze i pokrenuti povraćaj ili preuzimanje arhive.

 

Cene i paketi backup sistema za virtuelne i namenske servere

Količina prostora u backup paketu bi trebalo da bude najmanje dva puta veća od ukupne upotrebe prostora na serveru za koji želite da koristite ovaj backup sistem. Na primer, ako je trenutno zauzeto do 100 GB prostora na serveru, možete da zakupite paket od 250 GB. Ako na serveru koristite 200 GB, trebalo bi da zakupite paket od 500 GB. To su neke opšte smernice, ali upotreba prostora svakako može da varira u zavisnosti od namene i načina upotrebe servera, veličine baza, količine promena i željenog broja backup verzija.

U navedene cene je uračunat 20% PDV. [Prikaži cene bez PDV-a] U navedene cene nije uračunat 20% PDV. [Prikaži cene sa PDV-om]

Prostor na backup serveru Cena mesečnog zakupa
250 GB backup prostora 3.0002.500 din / mesečno
500 GB backup prostora 4.2003.500 din / mesečno
1.000 GB backup prostora 5.7004.750 din / mesečno

 

Želite da poručite ili imate dodatna pitanja?

Kontaktirajte nas

 


Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK