FAQ (Često postavljana pitanja)

Pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja...

 • Da li je moguće preći na veći paket ako se za tim ukaže potreba?
  • Naravno, možete preći na veći paket u bilo kom trenutku, a doplaćuje se samo razlika u ceni i to samo za preostali period do isteka trenutno aktivne pretplate.
 • Koliko je vremena potrebno za aktivaciju poručenog hosting naloga i registraciju novog domena?
  • Kada primimo vašu uplatu, hosting nalog će biti aktiviran i/ili domen registrovan. Taj period može biti od nekoliko sati do 24 sata, izuzimajući vikend, a u zavisnosti od toga gde je i u koje vreme izvršena uplata. Ako uplatite u petak uplata će verovatno biti evidentirana tek u ponedeljak.
 • Da li hosting paketi uključuju besplatne domene? Šta znači broj dodatnih domena/sajtova u paketima?
  • Ne, registracija domena se naplaćuje dodatno, a cena zavisi od izabranog tipa domena. Broj domena koji možete videti u opisu paketa označava koliko domena možete hostovati sa tim paketom. Na primer sa našim Basic paketom možete hostovati 2 potpuno nezavisna sajta dok sa Standard paketom možete hostovati čak 4 nezavisna sajta...
 • Da li će poručeni domen biti u mom vlasništvu? Da li imam potpunu kontrolu nad svojim domenom?
  • Da, svaki poručeni domen će biti registrovan sa podacima koji se unose prilikom porudžbine na našem sajtu. Lice čiji su podaci uneti prilikom porudžbine će biti punopravni vlasnik domena. U svakom trenutku je moguće izvršiti transfer domena kod drugog provajdera, ako se za tim ukaže potreba... U našem korisničkom panelu je za sve domene omogućena modifikacija NameServera, tako da u svakom trenutku možete potpuno samostalno preusmeriti svoj domen na servere drugog provajdera.
 • Da li su moji lični podaci koje unosim prilikom porudžbine kod vas sigurni?
  • Vaši podaci nikada neće biti dati ili prodati trećem licu. Vaši podaci će u slučaju registracije domena biti upotrebljeni za upis u whois bazu registra koja postoji radi evidencije o vlasništvu domena i te podatke nadležni registar može učiniti javno dostupnim ukoliko se ne doplati za uslugu whois zaštite identiteta.

Predlažemo da za dodatna često postavljana pitanja pregledajte i ostale članke u našoj bazi znanja.


Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK