Enterprise Server Backup

Vrhunski bekap sistem koji omogućava čuvanje velikog broja verzija rezervnih kopija na udaljenoj lokaciji, radi maksimalne sigurnosti vaših bitnih podataka.

Svi hosting paketi u našoj ponudi već besplatno uključuju ovaj bekap sistem, a možete ga opciono zakupiti i za bilo koji namenski server, koji standardno ne uključuje ovaj bekap sistem.

Čak i ako imate server zakupljen kod nekog drugog provajdera, takođe možete upotrebiti naš bekap sistem. Izaberite ogovarajući prostor za bekap svog servera i osigurajte svoje podatke na vreme...

 

Višestruke rezervne kopije

Za bekap namenskog servera možete sami odabrati raspored kreiranja i period čuvanja rezervnih kopija. To može biti na primer dnevno kreiranje i čuvanje bekap verzija za poslednjih 7 dana uz dodatnih 5 nedeljnih bekapova, a možete odabrati i čuvanje dnevnih verzija za poslednjih 15 ili 30 dana ili čuvanje 10 nedeljnih verzija i slično. Bitno je samo da odaberete odgovarajući prostor na bekap serveru koji može čuvati sve potrebne verzije. Ako niste sigurni koji bi Vam odgovarao možete krenuti i od najmanjeg, a po potrebi možete uvek preći na veći paket.

 

Udaljena (off-site) lokacija za skladištenje

Rezervne kopije se čuvaju na udaljenoj lokaciji, tačnije u fizički odvojenom data centru, kako bi se osigurala dostupnost podataka čak i u slučaju bilo kakve prirodne katastrofe ili neočekivane havarije u glavnom data centru.

 

Bezbednost i enkripcija podataka

Podaci su tokom transporta i skladištenja zaštićeni 256-bit AES enkripcijom.

 

Brzo, jednostavno i samostalno

U samo nekoliko klikova možete potpuno samostalno vratiti bilo koji fajl, folder ili bazu na prethodno stanje. Potrebno je samo pronaći odgovarajući datum na listi i kliknuti na ikonicu za izbor fajlova ili baze i pokrenuti povraćaj ili preuzimanje arhive...

 

Cenovnik bekap sistema za namenske servere

 

U navedene cene je uračunat 20% PDV. [Prikaži cene bez PDV-a] U navedene cene nije uračunat 20% PDV. [Prikaži cene sa PDV-om]

Prostor na bekap serveru Cena mesečnog zakupa
100 GB prostora na bekap serveru 2.2801.900 din / mesečno
250 GB prostora na bekap serveru 3.4802.900 din / mesečno
500 GB prostora na bekap serveru 5.8804.900 din / mesečno
1.000 GB prostora na bekap serveru 10.6808.900 din / mesečno

* inicijalni setup bekap naloga se jednokratno naplaćuje 1.2001.000 din

 

Želite da poručite ili imate dodatna pitanja?

Kontaktirajte nas

 


Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code

Web sajt koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i statističku analizu posete.
Korišćenjem našeg sajta ste saglasni sa upotrebom kolačića. Pročitajte više u našoj Politici privatnosti.

OK